bootstrap themes

ZENESZOLGÁLTATÁS

Miért minket?

… több mint 35 év színpadi tapasztalat,

… kizárólag élő előadás: igazi zenészek, igazi hangszerekkel,

… imádunk zenélni és ezzel másoknak is örömet okozni, 

… mi nem csak szórakoztatunk, de mi magunk is szórakozunk,

… rendkívül sokrétű, színes, folyamatosan bővülő repertoár,

… a közönséggel való kölcsönös, állandó kommunikáció,

… a műsor összeállításánál mindig a közönség igényeihez alkalmazkodunk,

… saját, megbízható, minőségi hang-, és fénytechnika + igényes hangzás,

… rugalmasan alkalmazkodunk az egyéb műsorszámokhoz,

… megbízhatóság, pontosság, rugalmasság...

Esküvő, lakodalom…

… egy lakodalom hangulata nagy mértékben múlik a zenekaron, persze a többi szolgáltató is nagyon fontos, de a buli szempontjából mégis a zenekar a legfontosabb mind közül!

… a zenekar nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért komoly hangszerparkkal és minden igényt kielégítő hangosítással dolgozunk, mindig figyelembe véve az adott helyszín nagyságát, jellegét, sajátosságait.

… a repertoár sok műfajt átölelő: a 60-as, 70-es, 80-as évek klasszikusai, a Rock and Roll, a Rock, a latinos dallamok, nagy diszkó slágerek, illetve a legjobb mulatós dalok…

… kizárólag élő előadás (és folyamatos kommunikáció a közönséggel/vőféllyel), ami lehetővé teszi, hogy bármikor rugalmasan alkalmazkodni tudjunk az est folyamán előforduló bármilyen eseményhez, játékokhoz, a kérések teljesítéséről nem is beszélve!

… a műsoridő beosztása, a dalok összeállítása mindig a megrendelő kérése, elképzelése alapján történik, vagyis nincsenek „fix zenei blokkok" sem időtartam, sem dal sorrend tekintetében…

… egyéb műsorszámok technikai hátterének biztosítása: pl. hordozható mikrofon vagy mikroport biztosítása, szünetekben halk háttérzene bejátszása, vagy éppen projektoros kivetítés zeneanyagának kihangosítása.

… a technika állandó részét képező, zenekart megvilágító fénytechnikán kívül lehetőség van a tánctér, vagy akár a teljes vendéglátó egység hangulatvilágításának egyedi installációjára is, ami hihetetlenül fel tudja dobni az összképet. Pl: a fények színei mindig alkalmazkodnak a díszítésekhez, vagy műsorszámokhoz , mindez persze profi eszközökkel, kezelőszemélyzettel.


Céges bulik, party-k, bálok…

... a műsor összeállítása vagy éppen a technikai háttér biztosítása terén mindig alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez…

… színpadi produkciók, díjátadók, sztár fellépők, zenekarok teljes körű hangosítása…


Falunapok, fesztiválok, utcabál…

… lendületes, jól felépített és összerakott műsor a nagyközönség bevonásával 

… nincsenek unalmas részek, vagy üresjárat. Buli van!


EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK: